Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jak je lehké dostat míčkem do hlavy, aneb zase jsme hráli squash

24. 9. 2008
Ve středu chodíme už tradičně s Ondrou hrát squash. Koncem prázdnin jsme objevili kousek od školy skvěObrazeklé a levné squashové kurty, konkrétně v Haštalské ulici. Zatím jsme začátečníci a spíš se plácáme a snažme trefit míček správným směrem a spíš si chceme zahrát, než hrát podle pravidel.
Ale dneska jsme si řekli, že už jsme dost pokročili a celkem nám to jde a že to tedy zkusíme podle pravidel. Byla to docela legrace a už po čtvrt hodině jsme byla pěkně ulítaná a spocená. No fuj. Oa naše míčky zrovna ležely na zemi, když jsem si řekla, že je na čase dát si pauzu, odpočinout si a napít se. Sehnula jsem se pro nejbližší míček a jak jsem se zvedala. RUP ho. Druhým míčkem jsem dostala přímo do levého spánku. Před očima se mi objevilo miliony hvězdiček a ta šleha mě položila na zem.
Vůbec nechápu jak se to Ondrovi povedlo. On totiž zvedal svou raketou druhý míček a chtěl mi ho podat, byl ke mně zády, já byla k němu zády a míček se obloukem snesl přímo na mně. Neplánovaně.
Nicméně mám pocit že mi po míčku zbyla díra do hlavy a ještě teď se trošku motám. Holt squash není zrovna bezpečný a nebo mám jen blbou smůlu:)))
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář