Jdi na obsah Jdi na menu
 


Já a moje rodina

27. 9. 2007

Chtěla bych vám představit alespoň trochu moji rodinu. Hlavou rodiny, ačkoliv se to asi nezdá je máma. O všem rozhoduje a všechno musí být po jejím. Má velmi horkokrevnou povahu a ráda řve na lidi (teda na naší rodinu, na cizí ne;-). Táta je takovej pohodář, když přijde z práce, sedne si do křesla, zapne v televizi golf (jeho milovaný sport) a rozevře noviny. Jen tak ho nic nerozhází a i máminy bouře často přetrpí v klidu. Pak je tu Daník, starší ze dvou mladších bratrů. Je mu jedenáct, nosí brýle a nerad se češe. Ve škole mu všechno jde, hlavně miluje matematiku a dějepis. V normálním životě je to pohodář, kterej rád hraje fotbal a dračák s kamarády a pořád má problémy s nejmladšim sourozencem, Alexem. Alexovi už je pět a půjde v září do první třídy.  Nejraději se dívá na video a hraje si s legem, kterýho má fakt mraky. A hrozně rád chodí ven na zmrzlinu (a to v teplu i zimě). Oba dva bráškové jsou strašně moc ukecaní, na chlapy až nenormálně.
Také k nám patří náš malej mazlíček, jorkšírský teriér Bettynka. Už je to starší slečna, která má ráda svůj klid. Miluje jablka a jahody a vlastně snad všechno ovoce a zeleninu a jako správný mazlíček spí u páníčků v posteli.
No a nakonec jsem tu já. Celkem nic zvláštního. Poslední dva roky bydlím s dědou a tak už se s brášky nevídám tolik jako dřív, ale pořád mi moc chybí. Jsem mírné povahy, ale když chci, tak dokážu zvýšit hlas a postavit si hlavu. Mým koníčkem je biologie, přátelé a tancování. Několik let jsem jezdila na Tábor bez Hranic jako dítě a teď už několik let jezdím jako vedoucí.
A to je o mně asi všechno.

Ještě bych do své rodiny mohla zahrnout svého přítele Ondru, s kterým už jsem 4 a půl roku a to je dost dlouhá doba. Hodně se zajímá o počítače a o psaní. Jeho největším snem je být slavný spisovatel a jeho druhým snem být scénáristou her. Ten druhý sen se mu možná už brzo vyplní, uvidíme.

 

Náhledy fotografií ze složky Rodina

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář