Jdi na obsah Jdi na menu
 


Maškarní a oslava 18tin

2. 2. 2008
Není to zas tak dávno, ale až teď jsem se dostala k tomu to sem napsat. Letos jsem, vlastně poprvé, slavila svoje narozeniny a jaké jiné, než krásné osmnáctiny. Všechno se krásně naplánovalo a s tátou jsem se dohodla, že budu oslavovat na maškarní zábavě v Nučicích, kde měl se svou kapelou přesně v den mých narozenin hrát. Musím říct, že to byl úžasný večer, který se protáhl dlouho do rána. Tátova kapela Nanga Parbat rozproudila všem návštěníkům krev v žilách a i když jsem byla nejmldším účastníkem (nebo jsem si tak alespoň připadala), vůbec mi to nevadilo.
Týden dopředu jsem přemýšlela, jakou bych si měla vzít masku. Nepočítala jsem, že to bude bráno příliš vážněa tak jsem si jen koupila kočičí škrabošku a udělala si ocas. Jaké bylo moje překvapení, když se dostavili lidé v plném převleku. Dokonce i jedna slečna převlečená za motýla, který byl naprosto dokonalý, až na to, že díky křídlům musela stát celou dobu u zdi. Chudáček.
Táta to pojal humornější formou a jeho převlek za vězeňkyni neměl chybu, akorát když jsem ho poprvé viděla, tak jsem se za něj celkem styděla. A hlavně za to, jak se na mně všichni jeho kamarádi chodili dívat a říkali: "nj, to je určitě jeho dcera, jsou si podobní." Není divu, že mně žádný z nich nikdy předtím neviděl, když se o mně otec zrovna moc nezajímá, ale co už.
Večer to byl nádherný a to i díky mým kamarádkám převlečeným za Macha a Šebestovou, kamarádem za Fantomase a mým nej kamarádem se svojí holkou za někoho z historie. Pařili jsme od osmi večer do čtyř do rána a pařili bychom dál, kdyby kapela už neskončila. N oprostě to byl nejdan jak se patří:) že bych si to příští rok střihla znovu?:)
 

Náhledy fotografií ze složky Maškarní zábava

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář